klik buiten het venster om de bestekservice af te sluiten
X

Levensloop

“Liefde voor het vak doet wonderen. Als je een plantje verwent met een beetje betrokkenheid, is de kans groter dat het uitgroeit tot een volwassen boom. Als je een dak vakkundig legt en met aandacht onderhoudt, gaat het jaren langer mee.”

Het Levensloopcontract: hét antwoord van Wédéflex op de overstap van traditioneel naar prestatiegericht onderhoud, duurzaam inkopen en échte CO2 reductie.

De voorwaarden
In het levensloopcontract leggen we een aantal voorwaarden vast. Ten eerste verplicht de Wédéflex Established Dealer zich het dak volgens onze hoogwaardige kwaliteitsnorm te realiseren. Vervolgens moet het dak op een correcte manier onderhouden worden. Dat houdt in dat de betreffende Wédéflex Established Dealer zorgdraagt voor reinigend, inspectief en correctief onderhoud. De resultaten van de conditiemetingen worden vastgelegd in Wédéscan: ons geautomatiseerde, digitale inspectiesysteem dat een gedetailleerd overzicht geeft van de gesteldheid van een dak en voor de opdrachtgever via internet inzichtelijk is. Op basis van NEN 2767 wordt de conditiescore van het dak objectief vastgesteld. Hoe vaak dit zogenaamde “RIC-onderhoud” moet plaatsvinden, is afhankelijk van factoren zoals omgeving en gebruik. Wordt aan alle voorwaarden voldaan, dan geven we bij Wédéflex een zekerheidsstelling, net zolang als u ons in staat stelt dit RIC-onderhoud te verrichten. 10, 15 of 20 jaar? U zegt het maar.

“Een goed product is nergens zonder een vakman. En een vakman is nergens zonder een goed product. Samen vormen ze een droomduo.”

Het levensloopcontract in een paar pluspunten:
• de duurzaamheid van het dak integraal meenemen in beheer en onderhoud
• de kans om uw MJOP “groen” te maken
• uw dak gaat langer mee dankzij vakkundige realisatie en professioneel onderhoud
• u voorkomt onvoorziene gebreken en kosten
• geen “pieken” in uw jaarlijkse onderhoudsbudget, maar een zeer precies en constant in te plannen meerjaren onderhoudsbegroting
• deze overeenkomst garandeert een langere zekerheidsstelling bovenop de al uitgebreide 10 jaar verzekerde garantie

BDA verklaart: een dak van Wédéflex gaat minimaal 30 jaar mee.
BDA Advies, hét onafhankelijk adviesbureau voor gevels en daken, heeft een officiële levensloopverklaring afgegeven voor de Wédéflex dakbanen. BDA verklaart hierin dat ‘Wédéflex D4 dakbanen een bewezen levensduur van 34 jaar hebben’ en ‘dat nieuwe dakbanen een vergelijkbare prestatie zullen leveren bij een verwachte levensduur van méér dan 30 jaar’. Een dergelijke levensduur vooraf is uniek en in het segment van baanvormige dakbedekkingen ongeëvenaard! Wédéflex D4 dakbanen hebben al 30 jaar dezelfde productspecificaties en worden volgens dezelfde hoogstaande kwaliteitsnormen geproduceerd als elk ander Wédéflex product.