klik buiten het venster om de bestekservice af te sluiten
X
Terug naar Nieuws

WÉDÉFLEX PRESTEERT

WÉDÉFLEX-TIJDLIJN
2009-2018

Bekijk hier de vierde editie van onze speciale jubileumuitgave: de Wédéflex Tijdlijn. En ook deze keer delen wij weer graag een decennium Wédéflex historie met u.

Deze terugblik geeft u inzicht in alle bewijzen van kwaliteit en duurzaamheid die wij in 40 jaar hebben verzameld. We presenteren deze dan ook meer dan graag aan u. Denkt u hierbij aan certificeringen maar ook aan onafhankelijke onderzoeken die steeds opnieuw de kwaliteit en duurzaamheid van onze producten en diensten bewijzen.

Wij zetten onze kennis van en passie voor ons vak met veel plezier voor u in. Hetzelfde geldt voor onze Wédéflex Established Dealers, waarmee wij dag in dag uit intensief samenwerken. Samen leveren wij u al 40 jaar het waterdichte bewijs. The Proof is in the Experience.

In deze vierde editie nemen wij u mee naar het afgelopen decennium van onze Wédéflex Tijdlijn. Zo krijgt u een overzicht van de belangrijkste bewijzen die wij in dit vierde decennium hebben verzameld.

De volgende en tevens laatste editie staat volledig in het teken van ons 40-jarig jubileum.
Op 1 mei 2018 vieren wij namelijk ons 40-jarig bestaan. Uiteraard maken wij u ook dan weer deelgenoot van dit feestelijke bewijs.