klik buiten het venster om de bestekservice af te sluiten
X
Terug naar Nieuws

WÉDÉFLEX PRESTEERT

WÉDÉFLEX-TIJDLIJN
1999-2008

Bekijk hier de derde editie van onze speciale jubileumuitgave. Na deze editie volgen nog twee uitgaven waarin wij u steeds deelgenoot maken van een decennium Wédéflex-historie.

Een historie die inzicht geeft in alle bewijzen die wij in 40 jaar hebben verzameld en graag vol trots aan u presenteren. Van certificeringen tot onafhankelijke onderzoeken die steeds opnieuw de kwaliteit en duurzaamheid van onze producten en diensten bewijzen. Dit in combinatie met kennis van en passie voor ons vak én de samenwerking met onze Wédéflex Established Dealers, levert al 40 jaar het waterdichte bewijs. The Proof is in the Experience.

In deze derde editie nemen wij u mee op onze Wédéflex-Tijdlijn van de introductie van Wédéscan tot en met het 30-jarig jubileum in 2008. Zo krijgt u een overzicht van de belangrijkste bewijzen die wij in dit derde decennium hebben verzameld.

De laatste editie zal volledig in het teken staan van ons 40-jarig jubileum. Want op 1 mei 2018 mogen wij alweer ons 40-jarig bestaan vieren. Wij maken u dan uiteraard ook graag deelgenoot van dit feestelijke bewijs.