klik buiten het venster om de bestekservice af te sluiten
X

Loods 5 te Zaandam

Project
Loods 5 te Zaandam
Omvang
Circa 13.000 m²
Adviesbureau
Roof Management te Beverwijk
Wédéflex Dealer(s)
Patina Dakbedekkingen b.v.
Wédéflex Product(en)
Wédéflex D4
Wédéflex D4 No Roots
Wédéflex D4 Bicover
Wédéflex D4 ZK
Loods 5. Wie is er niet geweest, of heeft er niet van gehoord? Een middagje meubels kijken of leuker, meubels kopen. Velen kennen Loods 5 als het bedrijf dat moderne meubels voor een betaalbare prijs aanbiedt. Loods 5 is echter meer dan dit.
Loods 5 is in 1999 opgericht. Men verhuurt bedrijfsruimtes aan ondernemers en bedrijven die zich bezighouden met “Interieur en Lifestyle”. Daarnaast verkoopt en verhuurt men gebouwen die geschikt zijn voor diverse retailformules. De specialiteit ligt met name bij de herontwikkeling en renovatie van oude industriële panden.

Zo heeft Loods 5 naast de bestaande locatie een oud fabriekspand aangekocht aan de Pieter Ghijsenlaan te Zaandam. De afgelopen maanden is het pand volledig gerenoveerd. De directie van Loods 5 maakt keuzes die bijdragen tot gebouwen met zo laag mogelijke exploitatiekosten. Men wil zich concentreren op de verhuur van de ruimten, niet op beheer en onderhoud van de panden.

Voor de renovatie van het dak is D de heer Ado Hartenhof van Roof Management gevraagd een advies te maken. Voor de dakbedekking is gekozen voor een product dat zijn kwaliteit al jaren bewijst en waarvan bekend is dat op gebied van langdurige exploitatie het een uitstekende keuze is: de Wédéflex D4. De dakbedekking is aangebracht door Patina Dakbedekkingen Beverwijk b.v.

De combinatie van een goed product aangebracht door een Wédéflex Established Dealer biedt Loods 5 de zekerheden van Wédéflex met een verzekerde garantie op het product én de verwerking.